DORIS PÅ NORDISKT FORUM

Doris Film i samarbete med WIFT Sverige medverkar på årets stora demokratiska händelse – Nordiskt forum – New action on women´s rights i Malmö 11-15 juni. Vårt deltagande möjliggörs med stöd av Västra Götalandsregionen.

Läs mer här.

Vi medverkar med två punkter i det Öppna programmet. Fredagen den 13 juni kl 14.00 – 15.30 ”Doris Platform Day” och lördagen den 14 juni kl 14.00 – 15.30 ”Doris Film in Action”.

Fredagen ägnas åt vårt femtonåriga arbete med att förändra filmbranschen och hur vi påverkar internationellt. Lördagen går vi vidare och berättar om det dataspel vi nu håller på att ta fram – helt baserat på det feministiska Dorismanifestet.

Vi håller en drop in DIY webvideoworkshop i vår monter fredag 13 juni kl 16.30-17.30 och lördag 14 juni kl 10-12. Kom och prata med oss om hur du kan göra för att dokumentera och kommunicera med video, allt ifrån hur tekniken fungerar till hur du ska skildra det du vill visa. Ta gärna med din egen mobil, kamera och dator eller få tips av oss om vilken teknik som behövs för dina behov.

Doris Film har monter A3 och A5 under hela konferensen. Kom och hälsa på oss, se våra filmer och titta på demoversionen av dataspelet. Vi ses i Malmö!

YouTube Preview Image
Kommentarer är stängda.
  • DORIS INTERNATIONAL

  • DORIS i SKOLAN

  • MOVIE