DORIS PÅ G!

Doris Film har mycket på gång i höst!

Först av allt kan vi stolt presentera att Västra Götalandsregionen har givit oss förtroendet att ha under tre år få ett Kulturstrategiskt stöd – det kommer underlätta för oss att arbeta med vår Kommunikationsplattform och ännu mer förstärka vårt regionala, nationella och internationella arbete med att påverka filmbranschen till att bli mer jämställd. Tack säger vi och bockar!

Den 11 oktober delar vi ut årets Doris geni 2012 under LadyBug Festival på Bio Roy! Snart släppts namnet vem vill uppmärksamma som årets filmgeni men redan nu kan börja spekulera vem som ska få den fina utmärkelsen och tillhörande 10 000 sek. Kl 19.15 går prisutdelningen av stapeln men redan 17:30 slår vi upp portarna för mingel och retrospektiv av vinnarens filmer. Läs mer på http://ladybugfestival.com/

Doris Film är nyss hemkommen från Belgrad där vi har undersökt olika möjligheter till framtida samarbeten. Bra möten och samtal med bland annat Befem festival och Media Education Center och Freezon. Ett informativt och trevligt besök på den svenska ambassaden hann vi också med! Vi ser verkligen fram emot att snart kunna påbörja intressanta samarbeten.

Läs mer de serbiska organisationerna på:
http://www.befem.org/en/component/content/article/72-befem-2011-promo.html
ttp://www.freezonebelgrade.org/
http://mediaeducationcentre.eu/

Glöm inte att följa vårt arbete på Facebook och Twitter där vi numera finns med signaturen
@DorisFilm

Föregående post
Kommentarer är stängda.
  • DORIS INTERNATIONAL

  • DORIS i SKOLAN

  • MOVIE